https://www.youtube.com/watch?v=LElp6MGbxp0

Välkommen till vår prisavdelning

PRISLISTA

RestorFX

RestorFX kan inte jämföras med traditionella och föråldrade metoder som t.ex. polering. Medan polering hyvlar bort klarlacken och därmed skadar permanent billacken gör RestorFX det motsatta. RestorFX ser till att återställa bilens skick utan att kompromissa med bilens integritet.

RestorFX är en unik produkt inom bilrekond-industrin. Under lång tid har bilvård alltid inneburit ett av två alternativ: rugga upp, polera och lackskydda – vilket är en ofta skadlig och alltid en tillfällig lösning; alternativt låta en lackverkstad lacka om hela fordonet – något som inte bara är kostsamt utan även tidskrävande och icke önskvärt. Nu presenterar vi RestorFX – en permanent, överlägsen, kostnadseffektiv och tidssparande lösning. RestorFX är en polymimetisk produkt utvecklad för att permanent fylla ut, fixera och återföra glansen i lacken, och att återskapa lystern hos ett fabriksnytt fordon till bråkdelen av kostnaden av en nylackering. RestorFX behandlingen tar permanent bort de flesta repor, nötning, oxidering och ålderstecken från billack. RestorFX är testad i över 13 år i olika klimatförhållanden och extrema väderförhållanden, vår patenterade teknik är garanterad att aldrig flagna, delaminera, spricka eller lossna. RestorFX ger en yta i klass med fabriksny lack i kulör med ökad glans. återger en djup och nyansrik lyster till skillnad från alla andra produkter på marknaden.

 

RestorFX Panelbehandling

fr. 1500kr

Avser behandling av en panel. Pris påverkas av panelstorlek samt skick.

RestorFX Headlight Fram (Strålkastarrestaurering)

fr. 950 kr

Priset avser restaurering av två (2) strålkastare med RestorFX patenterade FX Headlight.

RestorFX Headlight Fram och bak (Strålkastarrestaurering)

fr. 1400 kr

Priset avser restaurering av fyra (4) strålkastare.

RestorFX - Moto

fr. 2900 kr

Avser motorcyklar, fyrhjulingar etc.

RestorFX - Mikro

fr. 3900 kr

Avser småbilar som t.ex. VW Up, Kia Picanto, Toyota Aygo etc.

RestorFX - Kompakt

fr. 5900 kr

Avser småbilar som t.ex. VW Lupo, Volvo C30, Peugeot 206 etc.)

RestorFX - Standard

fr. 6900 kr

Avser standardbilar som t.ex. Audi A4, Mercedes C-Klass, BMW 3-serie, VW Golf etc.

RestorFX - Kombi

fr. 7500 kr

Avser kombimodeller som t.ex. VW Passat, Volvo V70, BMW 5-serie etc.

RestorFX - Arbetsfordon

fr. 7900 kr

Avser arbetsfordon som t.ex. VW Amarok, Isuzu D-MAX, Ford Ranger etc.

RestorFX - Transport

fr. OFFERT

Avser lastbilar, bussar och liknande

RestorFX - Aero

fr. OFFERT

Avser helikoptrar samt flygplan i alla storlekar

ClearFX

Ett unikt system med synergetiska skyddande produkter – ClearFX Exterior, ClearFX Interior, ClearFX Wheels, ClearFX Glass och ClearFX Trim. Vår unika system skapar en högre standard inom billackskydd genom introduktion av en ny produktgeneration baserad på effektiva innovationer, forskning och avancerad utveckling av nya banbrytande lösningar.

ClearFX är en ny serie skyddsprodukter för billack som verkar på en mikroskopisk nivå och djupt inne i billacken. ClearFX tillsluter ytstrukturen genom en attogenetisk ytteknisk process där lackskyddet fäster ihop med ytan för att på så sätt fylla igen gropar, härda strukturen och tåliga yta. ClearFXs intensiva djup och utmärkta färgåtergivning gör ytan hyperstark, superhydrofobisk och ger ett mycket reptåligt skydd med en högglansfinish som håller länge utan att tvättas bort..

Att ClearFX är ett banbrytande skydd bekräftas också av det faktum att världens största tillverkare av flygplan, The Boeing Company, har testat och godkänt ClearFX för användning och skydd av deras flygplansflotta.

Clear FX Trim

fr. 900 kr

ClearFX Trim, ett keramiskt plastbehandling av bilens olackerade yttre plastdelar.

Clear FX Wheels Light

fr. 1500 kr

ClearFX Wheels behandling (utsida) av bilens samtliga fälgar, inkl. rengöring.

Clear FX Glass

1900 kr

ClearFX Glass, ett avancerat glasförsegling av bilens alla vindrutor. Inkluderar djuprengöring och glaspolering.

Clear FX Wheels

fr. 2400 kr

ClearFX Wheels behandling (in- och utsida) av bilens samtliga fälgar, inkl. avtagning, rengöring samt återmontering.

Clear FX Interior

fr. 2400 kr

ClearFX Interior behandling av bilens interiör. Avser behandling av läder, plast, vinyl och glas.

Clear FX Exterior

fr. 4900 kr

ClearFX Exterior (keramiskt lackskydd) behandling av bilens samtliga lackade exteriöra ytor. Inkluderar även glansoptimering av fordonet.

Clear FX Plus (Exterior och interior)

fr. 6900 kr

ClearFX Exterior (keramiskt lackskydd) behandling av bilens samtliga lackerade exteriöra ytor samt obehandlat plast. Inkluderar även rengöring samt glansoptimering av fordonet. ClearFX Interior behandling/impregnering av bilens interiör, inkluderar även komplett rengöring av interiören innan applikation.

Clear FX Royal

fr. 8900 kr

Ett marknadsunikt lackskydd med livstidsgaranti utan krångliga villkor och regler samt helt utan återbehandlingskostnader. För dig som vill ha ett garanterat enkelt bilägande så länge som du äger bilen.

Clear FX Ultimat (Exterior, Interior, Wheels, Trim, Glas och FX Headlight)

fr. 12 500 kr

ClearFX Exterior (keramiskt lackskydd) behandling av bilens samtliga lackade exteriöra ytor inkl. rengöring samt glansoptimering av fordonet. ClearFX Interior behandling/impregnering av läder och plastdetaljer, inkluderar även komplett rengöring av interiören innan applikation. Clear FX Glas, en glasförsegling av bilens samtliga vindrutor. ClearFX Wheels light behandling av fälgar, inkl. rengöring. FX Headlight behandling av strålkastare (vid behov). ClearFX Trim, behandling och impregnering av alla yttre plastdetaljer. ClearFX behandling av bilens strålkastare. Numbers rengöring och impregnering av däck.

Clear FX Komplett Plus (Exterior, interior och Wheels light)

fr. 8200 kr

ClearFX Exterior (keramiskt lackskydd) behandling av bilens samtliga lackade exteriöra ytor. Inkluderar även rengöring samt polering av fordonet.
ClearFX Interior behandling av bilens interiör, inkluderar även komplett rengöring av interiören innan applikation.
ClearFX Wheels behandling (utsida) av bilens samtliga fälgar, inkl. rengöring.

Clear FX Extra Lager

1200 kr

Ett extra lager av ClearFX Exterior (keramiskt lackskydd) av bilens alla lackade ytor

Numbers by RestorFX behandlingar

Numbers 12 Lackskydd

fr. 2900 kr

Numbers 12 hard sealant behandling av bilens samtliga lackade exteriöra ytor. Inkluderar även rengöring samt glansoptimering av fordonet.

Numbers 11 Lackskydd

fr.2500 kr

Numbers 11, en högkvalitativ vaxbehandling av bilens samtliga lackade exteriöra ytor. Inklusive rengöring och glansoptimering.

Rekonditionering (utvändig)

fr. 2900 kr

Glansoptimering av bilens alla lackade ytor, tillsyn och uppfräschning av alla gummi- och plastdetaljer med RestorFX-teknik samt däckbehandling/-impregnering. Går i vissa fall att kombinera med ClearFX-behandlingar.

Rekonditionering (invändig)

fr. 1900 kr

Rengöring av bilens interiör inkl. damsugning, dammsanering, uppfräschning av alla plast- och gummidetaljer samt interiörskydd med Numbers-teknik. Går att komplettera med ClearFX Interior.

ClearFX Interior

fr. 2400 kr

ClearFX Interior behandling av bilens interiör. Avser behandling av läder, plast, vinyl och glas.

Strålkastarrenovering

fr. 490 kr

Priset avser restaurering en strålkastare på fordonet med RestorFX patenterade FX Headlight.

Numbers by RestorFX

Numbers by RestorFX – en fullständig serie med bilvårdsprodukter som överträffar dina förväntningar, varje gång.

Som en naturlig fortsättning och utveckling på RestorFXs rika historia och framgångsrika etablering på världsmarknaden har vi valt att skapa en produktserie som gör vår RestorFX system komplett. Numbers by RestorFX är designad för att perfekt fullända RestorFX utbud och erbjuda våra kunder premiumprodukter som står i en klass för sig. Vid framställandet har vi använt oss av den senaste teknologin och utvecklat en grundläggande struktur baserad på världens bästa kemikonst. Numbers består av premiumprodukter som vilar på RestorFXs värdegrund och bygger på mångårig forskning och utveckling.

Numbers by RestorFX är helt enkelt banbrytande kemikonst förpackad i ett, för användaren, okomplicerat system.

01 Polish

590 kr

Halvgrovt AIO poleringsmedel som verkar mot medeldjupa repor. Den ger en djupare glans och en extremt god finish. Det är också det första steget i RestorFX underhållserien.

02 Finish

490 kr

Numbers 02 är ett glansoptimeringsmedel som skapar den eftertraktade och djupa lackglansen. Det är också det andra steget i RestorFX underhållserien.

03 Seal

415 kr

En organisk försegling med nano-struktur, utvecklad för att fylla ut porerna i alla billacker och ge en yta som andas och ändå är korrosionstålig samt skyddar mot naturliga föroreningar. Den skapar en optimal ytspänning för maximal vattenavstötning. Den är även tredje steget i RestorFX underhållserie.

04 Wash

510 kr

En allt-i-ett biltvättslösning i högkoncentrerad form som tryggt rengör, förbättrar och vaxar billacken vid biltvätt. Rekommenderas för underhåll
efter samtliga ClearFX behandlingar.

05 Clean

750 kr

Ett högkoncentrerat, milt och effektivt rengöringsmedel för alla ytor på bilen, såväl in- som utvändigt. Kan användas på matta, plast, vinyl, läder, lack och de flesta andra ytor på fordonet.

06 Extract

520 kr

Ett starkt, kompromisslöst och effektivt rengöringsmedel för de flesta ytor på bilen, såväl in- som utvändigt. Kan användas på matta, plast, vinyl, läder, lack och de flesta andra ytor på fordonet.

07 Condition

450 kr

En UV-blockerande rengörings-/impregneringsmedel för lätta till medelsvåra smutspartier i kupén. Produkten är dammfrånstötande och lämnar en ren och jämn yta efter användning.

08 Hydrate

540 kr

Ett avancerat skydd för läder-, plast-, vinyl- och gummidelar i kupén. Lämnar en jämn och glansoptimerad yta efter användning.

09 Defend

500 kr

Ett höghydrofobiskt skydd för textil- och läderinredningar. Skapar en extremt vatten- och smutsavstötande barriär efter applicering.

10 Repel

690 kr

Glasförsegling som ger ett vattenavvisande och osynligt skikt som skyddar bilens vindrutor.

11 Shine

370 kr

Ett sprayvax tillverkad av de finaste råvarorna som återger lystern till billacken samtidigt som den skapar en djup glans.

12 Protect

495 kr

Ett semi-professionellt lackskydd som är enkelt att applicera. Skapar en vattenavstötande yta samtidigt som den aktivt skyddar lacken mot UV-strålning.

13 Trim

695 kr

En aktiv försegling som både hydrerar och stärker ytan på invändiga och utvändiga plastdetaljer. Ger även UV-skydd och gör ytan vattenavstötande samt håller den intakt utan att höja glansnivån.

14 Contact

415 kr

En djupinträngande och hydrerande lösning för däcksidor, ger en högblank yta med låg glans.

Övriga tjänster – där insidan räknas

RestorFX Halmstad erbjuder en rad tjänster som inte faller inte de övriga kategorierna. Därför har vi valt att samla och presentera dessa tjänster under ”Övrigt” fliken. Dessa tjänster har, i huvudsak, en tydlig inriktning på restaurering/lagning av slitage och skador av bilens inredning.  

Luktsanering

fr. 1500 kr

Avancerad luktsanering av bilens insida.

Klädselrengöring och tvätt

fr. 800 kr

Djupvåtrengöring av bilens klädsel och textiler med Numbers rengöring.

Lackering

fr. 1500 kr

Professionell lackering av en bildel/panel. Rekommenderas när skadorna på den enskilda panelen inte kan restaureras med RestorFX.

Invändig restaurering/lagning

Ett säte (helrestaurering)

fr. 2500 kr

Restaurering av ett helt bilsäte inkl. lagning av skador och slitage.

Ett säte (delrestaurering)

fr. 1250 kr

Delrestaurering av ett bilsäte inkl. lagning av skador och slitage.

Sömlagning

fr. 800 kr

Lagning av sömslitage och skador.

Tygrestaurering

fr. 1000 kr

Restaurering av tyg inkl. lagning av skador och slitage.

Dörrklädsel

fr. 1500 kr

Restaurering av dörrklädsel inkl. lagning av skador och slitage.

Instrumentpanel

fr. 2000 kr

Restaurering av instrumentpanel inkl. lagning av skador och slitage.

Ratt

fr. 1500 kr

Restaurering av ratt inkl. lagning av skador och slitage.